Visie en werkwijze

Concept to Screen

bullet Corporate Films

“Waarom wij graag samenwerken met Concept to Screen? Omdat zij luisteren naar onze wensen en er als geen ander in slagen om onze verwachtingen ook echt waar te maken. Het enthousiasme en de professionaliteit waarmee Concept to Screen onze passie in beelden vat, maakt dat we ze nog beter op onze klanten kunnen overdragen.“

Els De Ceuster
Marketing Manager
DCM

Ontdek meer


Ons startpunt bij elk nieuw project is altijd: een sterk verhaal. Dat verhaal vinden we in de identiteit van uw bedrijf of uw merk. Wij leven ons in, leren u kennen en maken tijd voor het scherp stellen van uw boodschap. Van daar uit leiden creatieve brainstorms in combinatie met een doordachte communicatiestrategie altijd tot frisse, unieke concepten. Creatieve, intelligente “storytelling”, imago-gericht, verrassend, nieuw, grappig, met goede smaak,… dààr gaat het om.

Die aanpak resulteert in corporate films die écht engageren en hun doel bereiken; een film die uw unieke boodschap, uw unieke imago weerspiegelt en doet beklijven, van origineel idee tot op het scherm van uw doelgroep. Ofwel, From “Concept to Screen”.

 

Concept to Screen

bullet And everything in between

“Always ready to go “the extra mile” to deliver superior quality and service, always friendly and open-minded, Concept To Screen has now become a trusted long-term partner.“

Francois Tasmowski
Corporate Social Responsibility and Communications Director
McCain Continental Europe

Ontdek meer


Concept to Screen doet meer en kan meer voor u betekenen dan u denkt. Wij stappen mee in uw communicatieplan en stippelen samen met u de weg uit om uw doelpubliek op de meest doelgerichte en meest verrassende manier te bereiken.

Daarom creëren wij synergiën – dikwijls vanuit een filmproject – en realiseren printcampagnes, fotocampagnes, event-regie of de totale copywriting en look & feel van uw communicatiecampagne. From Concept to Screen, and everything in between.

 

Visie en werkwijze

Audiovisuele corporate communicatie realiseren is meer dan de som van beelden rond eenzelfde onderwerp. Het is een opportuniteit voor een bedrijf of instelling om zich naar zijn bestaande, toekomstige klanten of zijn werknemers op een inventieve en overtuigende manier te profileren.

Onze “inhouse” creative director en dedicated producer engageren zich in uw project en zijn gedurende het hele productieproces uw persoonlijk aanspreekpunt. Wij gaan bij elke klant voor een vertrouwensrelatie, voor een persoonlijke en geëngageerde aanpak.

Deze grondige aanpak zetten we door over heel de productie. We filmen en monteren op hoogwaardig materiaal en selecteren gespecialiseerde crews afhankelijk van het project. Door passie gedreven en altijd binnen uw budget.

DSC_8017

Wij maken corporate films waarop u én wij fier op kunnen zijn.