Nieuws

Nieuws

golden dolphin

Vorig jaar Zilveren, dit jaar Gouden “Dolphin” in Cannes.

Op het Cannes Corporate Media & TV awards festival vielen we vorig jaar in de prijzen met de corporate image film van Willy Naessens. Dit jaar wonnen we de Gouden Dolphin voor de social media spot van De Langhe Advocaten.

Cuypers Vorkliften

CUYPERS VORKLIFTEN daagde ons onlangs uit om – naast het realiseren van hun corporate image film, hun geschiedenisfilm, nieuwe tagline, brochure en website  – ook hun bedrijfsevent ter ere van hun 50 jarig bestaan volledig in handen te nemen.

Event: Port of Pirates

Concept to Screen realiseerde voor C.RO Ports een personeelsfeest/familiedag van A tot Z en toverde de haven van Zeebrugge voor één dag om tot Port of Pirates.

Concept to Screen wint zilveren “Dolphin” in Cannes

Op het Cannes Corporate Media & TV awards festival  heeft Concept to Screen met zijn film over de “Willy Naessens Group” een zilveren “Dolphin” gewonnen in de categorie “Corporate Image Films”

productfilm Huyndai Heavy Industries Europe

Voor Hyundai Heavy Industries Europe realiseerden we een 2de productfilm.

Faymonville

Onlangs realiseerden we een corporate image film met Formule 1 allures.

Willy Naessens Group

We realiseerden onlangs een nieuwe corporate film voor de Willy Naessens Group. Het werd een mix tussen animated graphics & live images.

Belorta

Avant Première! Concept to Screen haalde alle middelen boven om van de nieuwe corporate film van Belorta een pareltje te maken.

DCM

Op basis van een 2D figuurtje werkten we het 3D minigran wonderkorreltje uit.

Van Hool

Onze crew reisde enkele weken geleden af naar Macedonië voor een nieuwe corporate film over Van Hool Macedonië.