Diensten

Diensten

Concept to Screen leeft zich in, realiseert creatieve concepten en werkt ze uit tot doelgerichte corporate communicatie – B2B & B2C.

Concept to Screen

bullet Corporate Films

DSC_7947Corporate image film:
Een allesomvattende film over uw bedrijf. Wie bent u, wat doet u, en vooral, hoe doet u het? Een film die de uitstraling van uw bedrijf, kracht bij zet. Een film waar uw klanten van onder de indruk zijn en waar u fier op bent.

Schermafbeelding 2015-01-15 om 16.48.54Shorty:
Snelle, korte communicatie via social media, youtube, mailing, intranet, etc. Films van max. 2 minuten. Inventief, verrassend of ludiek. Bijv. een nieuwsflash (digitale nieuwsbrief), een boodschap/testimonial van uw CEO, de lancering van een nieuw product,…)

DSC_0190Motivatiefilm:
Interne of externe communicatie over de eigen bedrijfscultuur. Communiceren van bijvoorbeeld een nieuwe filosofie binnen het bedrijf. Hoe aantrekkelijker de boodschap, hoe beter ze ontvangen wordt…

DSC_8017 HoofdfotoProductie- of Productfilm:
We zetten alle middelen in om uw productieprocessen/ uw product voor bestaande en toekomstige klanten zo helder mogelijk in beeld te zetten. Kwaliteitsprocessen/-producten in een kwaliteitsfilm is het credo.

Minigran_Render_03_v003 kopie 2Animatiefilm:
Uw boodschap leent zich misschien perfect voor een pure grafische animatie of een combinatie van beeld en animatie. Wij brengen een idee tot leven d.m.v. simpele lijnanimaties of uitgebreide 3D animatie van figuren en mascottes.

DSC_0311Opleidings/instructie/veiligheidsfilm:
Een opleiding, instructie – of veiligheidsfilm hoeft geen saaie uiteenzetting te zijn. Van A tot Z de werkwijze uitleggen aan klanten of nieuwe werknemers of de veiligheidsprocedures aanleren aan de bezoekers van uw bedrijfssite doet u d.m.v. een bevattelijke en boeiende opleidingsfilm die je wakker schudt i.p.v. in slaap wiegt.

DSC_9024Reclamespot:
Een reclamespot op nationale of regionale televisie. Opgemerkt worden tussen de rest doen we door de boodschap te verpakken in doeltreffende communicatie: humoristisch, esthetisch, intelligent,… Opvallend!

DSC_9187Recruteringsfilm:
Een film gericht op de recrutering van nieuwe medewerkers. Op enkele minuten tijd krijgen ze een goed beeld van waar uw onderneming voor staat en welke profielen er werken. Laat potentiële kandidaten kennis maken met de waarden en missie van uw bedrijf.

DSC_0124Event film:
Uw event openen met een positieve boodschap, creatief en dynamisch in beeld gebracht. Nog voor u begonnen bent, hangen de toeschouwers aan uw lippen.

DSC_0128Audiovisuele bedrijfscommunicatie:
Een jaarvergadering dynamiseren, achtergrondbeelden die duiding geven bij uw speech, een ludieke film realiseren door en voor uw werknemers, enz.

Concept to Screen

bullet And everything in between

DSC_1816Communicatiecampagne:
Concept to Screen zet mee de lijnen uit van uw campagne. Door middel van creatieve brainstorms en consulting bepalen we samen met u de meest geschikte audiovisuele vorm afgestemd op het respectieve medium.

DSC_9638Event regie:
Wij regisseren uw event naar één vloeiend geheel dat beklijft van begin tot einde. Wij selecteren de juiste presentators, doen de copywriting en schrijven draaiboeken die de vaart in uw event houden.

D4E_8119Fotografie:
Reportages, luchtfotografie, productfotografie, … In combinatie met onze filmcrew of als pure fotografie opdracht.

Schermafbeelding 2015-01-15 om 17.19.27Print/foto campagne:
Een printcampagne of postercampagne? Onze grafici realiseren creatieve en stijlvolle ontwerpen in de huisstijl van uw bedrijf of uw unieke campagne. Onze huisdrukker staat garant voor topkwaliteit.

McCainBGDG3Logo ontwerp/Branding:
Wij creëren of herdenken uw logo of branding. Een goed begrip van u en uw bedrijfsfilosofie ligt telkens aan de basis. Vorm en inhoud gaan ook hier hand in hand.

Copywriting:
Alles begint bij inhoud. Een sterk verhaal en spitante teksten vormen de basis van goede corporate communicatie.

DSC_5063Consulting:
Wij helpen met het juist definiëren van uw boodschap. Welk medium is het best geschikt voor uw boodschap? Via welke kanalen kan u die boodschap het best verspreiden? De juiste strategie is de sleutel tot een geslaagde communicatie.